Nieuw

Populaire categoriŽn

Rosenberg Belgium is dé groothandel voor al uw ventilatiebenodigdheden!

  

In 1982 werd Rosenberg Belgium nv opgericht door Wilfried Van Isterdael.
Als deel van de Rosenberg Group, met vestigingen over de hele wereld, zijn wij officieel verdeler voor België en Luxemburg voor alle Rosenberg materialen: luchtgroepen, plug&play units, ventilatoren, luchtgordijnen,... 

Naast de verdeling van de materialen van het merk Rosenberg, hebben wij ons gamma verder uitgebreid met alle materialen nodig in een ventilatie-installatie, zoals ronde en rechthoekige kanalen, montagematerialen, roosters, brandkleppen, kleppen, verwarmings- en koelbatterijen,... Alles wat u nodig heeft in uw ventilatie-installatie, wij hebben het in ons gamma! 

In onze magazijnen te Ninove hebben wij dan ook een ruime stock alsook een eigen atelier waar wij o.a. rechthoekige kanalen en vormstukken op maat produceren!

  

Verdeler van luchtgroepen, plug & play units, ventilatoren, luchtgordijnen, luchtkanalen, roosters, regelkleppen, brandkleppen, batterijen en alle nodige montagematerialen.
Fabrikant van luchtkanalen & vormstukken, registerkleppen en soepele manchettes.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]